Blur your content!

Blur your content

Eller med andre ord, skjul det du vil skjule! Det kan være af rettighedsmæssige årsager, privatlivets fred, utilsigtet reklame og meget andet.

I disse tider hvor vi filmer alle steder, kan det være svært ikke at overtræde lovgivningen. Men, om ikke for lovgivningen, så for princippets skyld.

Steder hvor en "remove" ikke er nødvendig, kan blur være løsningen. Blur er en mere simpel proces, men kan laves ordenligt og mindre ordentligt. Dette skal ikke læses som rigtig eller forkert, men en nummerplade i et lavbudget dokumentarprogram, behøver måske ikke at matche en netflix-dokumentar - medmindre man synes at ting skal gøres ordentligt!

Blur kan laves på flere måder. Den klassiske blur findes i flere udgaver, men det ligger man jo normalt ikke mærke til - bare den gør sit arbejde. Det kan være at mosaic-blur kan være med til at netop dit projekt skiller sig lidt ud. Måske skal vi et skridt videre og lave trackede glitch-effekter eller noget helt tredje...træn fantasien - skab noget nyt. Detaljer i flok kan få mennesker til at forelske sig!